header-tomaat header-vis header-komkommerkas header-schol header-leidingen header-tanks
 

 

Vanwege het grote succes van onze actieprijs van Freebac-Clearoxyl hebben wij de actie verlengd! Let ook op onze acties tijdens de teeltwissel.

Actieprijs: € 5,95 /kg, met franco transport vanaf 5 jerrycans (120 kg)!

U kunt contact met ons opnemen via tel: 0527-688336 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Ook nieuwe klanten zijn welkom en kunnen profiteren van deze actieprijs!


Meer informatie

Freebac-Clearoxyl is uniek omdat het is gestabiliseerd met een milieuvriendelijke en voedselveilige gel. In tegenstelling tot peroxides die gestabiliseerd zijn met bijvoorbeeld perazijnzuur en zilvernitraat is het dus niet schadelijk voor machines, materialen en planten, stinkt het niet en wordt de plant er positief door beïnvloed. Door de speciale stabilisatie werkt Freebac effectief tegen bacteriën, schimmels, gisten, virussen en bacteriesporen en heeft het een lange werkingsduur tot 110 uur.

Het middel wordt in de glastuinbouw veel ingezet om het watergeefsysteem schoon te houden of schoon te maken. Uit uitgebreide praktijktesten is gebleken dat Freebac-Clearoxyl daarnaast  onder andere effectief werkt tegen:

  • Crazy Roots (gekke wortelziekte)
  • Botrytis
  • Echte en valse meeldauw

Klik hier voor meer informatie over Freebac-Clearoxyl in de tuinbouw