header-tomaat header-vis header-komkommerkas header-schol header-leidingen header-tanks
 

 

Aquamar Disinfection Products hervat de levering van Freebac-Clearoxyl. De levering was gestagneerd door het faillissement van Arend-Sosef.

Arend-Sosef speelde als distributeur van Freebac-Clearoxyl een belangrijke rol in de Nederlandse glastuinbouw voor desinfectie en het schoonhouden van watergeefsystemen. Freebac-Clearoxyl wordt nu geleverd via onder andere Horticoop en Brinkman. Gebruikers kunnen ook daar terecht voor snelle levering. 

Directeur Lub Kramer van Aquamar Disinfection Products betreurt het faillissement van Arend Sosef. “We vinden de ontwikkelingen ontzettend jammer en hebben altijd heel prettig samengewerkt met Arend-Sosef.” Kramer kan bevestigen dat levering van Freebac-Clearoxyl gewoon doorgang vindt. “We zijn direct ingesprongen op de ontstane situatie en hebben direct zelf de leveringen overgenomen. Gebruikers van Freebac zijn zeker van continuïteit in de levering. Ook bieden wij zelf advies en ondersteuning bij het gebruik.” Als tegemoetkoming biedt Kramer gebruikers tijdelijk een actiekorting op zijn product.

Bedrijven met vragen over ontwikkelingen rondom (de levering van) het product Freebac-Clearoxyl kunnen rechtstreeks contact opnemen met Aquamar Disinfection Products via de productwebsite www.freebac.nl.